Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Strikketræning

21/11/2018

Mens Jep Emming har arbejdet med de sidste ting i vandprojektet, har Lise brugt tiden i Rubura med kvinderne. Lise fortæller efter hjemkomsten: ”Jeg havde endnu en gang fornøjelsen af at strikketræne kvinderne i Rubura. Især er præstekonen Anne Marie en inspiration at være sammen med, ikke mindst på grund af hendes gode humør og evne til at dele sin kunnen med resten af strikkegruppen. Hver gang hun lærer noget nyt, kommer det videre til resten af gruppen, som på den måde bliver dygtigere hele tiden. Kvinderne er meget glade for, at de gennem strikkeprojektet Coffee Beanies, stiftet af Aimee Kjær Kofoed (https://www.facebook.com/coffeebeaniesburundi), kan tjene penge til skoleuniformer og sygeforsikring til deres børn og i det hele taget bidrage til familiens underhold.
Jeg havde også denne gang mulighed for at mødes med ledelsen af kvindedepartementet i Baptistkirken i Burundi, og vi fik drøftet muligheden for opstart af 5-6 pilotgrupper med håndarbejde og anden small business inspireret af Dukore-projektet, som Kvindenetværket har i Rwanda. Vi forventer opstart i januar 2019.”