Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 10. januar 2024

Om nytårshilsen, materiale til håndbog 2024 samt præstekonvent.

Kære menigheder

Nytårshilsen

BaptistKirkens ledelse har sendt en nytårshilsen, som kan læses (og høres) på baptist.dk. Den er også delt på BaptistKirkens sociale medier.

Håndbog

Nu er det tid til at indsende materiale til Baptisternes Håndbog 2024. Jeg vedhæfter brev fra Bente Jensen om bestilling mm.

Statistik 2023

Vedhæftet denne forsendelse er de to årlige statistikskemaer, som alle menigheder bedes udfylde og sende til Bente Jensen på beje@events.dk senest 25. februar. Husk derfor at videresende denne forsendelse til dem, der skal udfylde skemaerne. Oplysningerne i skemaerne bruges dels ved den årlige ansøgning om udlodningsmidler (tipsmidler), og dels til statistiske formål i Baptisternes Håndbog og over for BWA.

Adresseliste

Desuden skal I indsende rettelser til 2023-håndbogens adresseliste til Sekretariatet på info@baptistkirken.dk senest 25. februar. Markér venligt rettelserne!
Nye personer på listen skal udfylde en samtykkeerklæring, gengangere skal ikke udfylde igen.
Erklæringerne kan enten sendes hertil med alm. post eller skannes og sendes sammen med navnene på info@baptistkirken.dk.
Husk at erklæringerne skal tilrettes til den enkelte menighed (det, der er markeret med gult) og at der er en speciel erklæring til præst og menighedsrådsformand/kontaktperson, idet de også kan findes på www.baptistkirken.dk under menighedens kontaktoplysninger.
Er der tvivlsspørgsmål vedr. erklæringerne, så ring eller skriv!

Der er to forskellige tidsfrister:

25. februar: Returnering af statistikskemaer til beje@events.dk
25. februar: Indsende rettelser til adresselisten og samtykkeerklæringer til info@baptistkirken.dk
10. marts:    Bestilling af håndbøger/ændring af antal eller modtageradresse og for alles vedkommende: oplysning om telefonnr. og mailadresse på modtageren til beje@events.dk

Præstekonvent 2024

31. januar til 2. februar samles præster fra hele BaptistKirken til Præstekonvent i Odsherred. Præstekonventet er for alle ansatte præster i BaptistKirkens menigheder samt studerende og personer i en præstelignende funktion, der bliver sendt af deres menighed. Programmet er sendt ud og tilmeldingsfristen er i morgen d. 11. januar. Tilmelding sker ved at indbetale deltagergebyret til BaptistKirkens konto 3201 3201182417 mærket “præstekonvent” og deltagerens navn.

 

I dagens nyhedsbrev kan du bl.a. læse om et info-møde om Himmelske Dage 2025 og møde for støttekredsen til Foreningen Åndsfrihed.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads