Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 13. juli 2022

Kære menigheder

Sommerstævne og landskonference

Nu er det snart, at vi kan mødes i Lindenborg. Der er åbningsgudstjeneste søndag kl. 11.00 og vi starter landskonferencen mandag kl. 10.00. Hvis I endnu ikke har fået sendt navne på jeres stemmeberettigede, bedes I gøre det omgående. Er der tilkommet navne på nye medlemmer eller døde, kan vi nå at få dem med, hvis I kontakter mig senest søndag eftermiddag.

Sommertid

I næste uge kan BaptistKirkens ansatte kontaktes på sommerstævnet, men i den kommende måned besvares mails og telefoner kun i begrænset omfang. I uge 31 og 32 er sekretariatet helt lukket.

Materiale fra Viborg

Baptistkirken i Viborg har et nadversæt samt salmebøger, sangbøger og diverse bibler til afhænding – se vedhæftede billeder. I første omgang kan I kontakte mig på sekretariatet for nærmere oplysninger, hvis I er interesserede i nogen af tingene. Så vil jeg formidle kontakt videre.

Læs også dagens nyhedsbrev – bl.a. med nyt om materiale til Bibel- og samtalegrupper fra Teologisk Forum og nyt fra BWAs årsmøde.

Mange hilsner
Gitte Elleby