Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 28. februar 2018

Ny medarbejder

Fra sommeren 2018 er Jonas Norgaard Mortensen ansat som ny udsendt til Rwanda. Læs mere i dagens nyhedsbrev.

Ledelsen afslutter sin rundtur

I aften, onsdag aften, er ledelsen på besøg i Korskirken i Herlev. Først bydes der på fællesspisning, hvor repræsentanter for ledelsen vil mødes med menighedens medlemmer. Bagefter er der sat tid af til en samtale med menighedsrådet.
Den sidste aftale omkring et menighedsbesøg er faldet på plads, således at repræsentanter for ledelsen deltager i en gudstjeneste i Chin Baptist Church i Skjern palmesøndag, den 25. marts. Også denne gudstjeneste efterfølges af et møde med menighedsrådet.
”Vi mener, at vi nu har besøgt alle menigheder, der har haft lyst til at mødes med os. Er der menigheder, der føler sig forbigået på ledelsens rundtur, kontakt endelig mig,” siger generalsekretær Lone Møller-Hansen.

Husk lige…

Vi minder om, at deadline for indsendelse af materiale til håndbogen nærmer sig. Det er kun ca. halvdelen af menighederne, der har indsendt statistikskemaerne til Torsten på t.w-h@live.dk. Skemaerne blev udsendt 24. januar. Husk at returnere dem senest 5. marts!
Der er heller ikke modtaget mange rettelser til adresselisten på info@baptistkirken.dk – fristen for dem er 12. marts.
Husk også tilmelding til temadagen om international mission d. 7. april i Aarhus. Tilmeldingen findes her: http://congresso.baptistkirken.dk/index.php?id=397.

Persondataforordningen

Jeg forventer at kunne sende lidt mere information ud i næste uge.

Sygdom

Som det også kan læses i dagens nyhedsbrev, er der pga. sygdom desværre ikke lavet opkrævninger til BetalingsService til 1. marts. Det betyder, at givere til BaptistKirkens projekter, inkl. ’projekt små menigheder’, ikke bliver opkrævet. Der vil blive lavet dobbeltopkrævninger til 1. april.
Desuden kan der være længere svartid på jeres henvendelser, indtil vi er fuldtallige igen.

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen