Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 4. maj 2022

Om årsregnskab og mærkelige mails.

Kære menigheder

Årsregnskab 2021

BaptistKirkens årsregnskab for 2021 er nu revideret og underskrevet. Et resumé af regnskabet findes i håndbogen, som netop er sendt ud til menighederne. Hele regnskabet, inkl. noter mv., er vedhæftet denne forsendelse, og kan også findes på baptistkirken.dk. Regnskabet udviser et underskud på den ordinære drift på 387.730 kr. (budget: 560.000 kr.), men store kurstab og lave renteindtægter gør, at det endelige resultat er et underskud på 738.447 kr. (budget 474.000 kr.)

Præster bliver misbrugt

Der har den seneste tid været mennesker, der har modtaget mærkelige mails fra deres præst. Det startede i Folkekirken, så kom det til Evangelisk Frikirke i Danmark, tidligere Missionsforbundet – og nu har de første baptistpræster oplevet det. Bl.a. har Henrik Nissen fra Kristuskirken/re-gen og Kristian Bonde-Nielsen fra Købnerkirken fået misbrugt deres navn på denne måde:
Der sendes en mail fra en alternativ mailadresse om, at præsten har brug for, at vedkommende gør præsten en tjeneste (det kan være at bestille noget på nettet for ham/hende, men sikkert også andre kreative ideer, der skal få gode kristne til at betale for et eller andet). Undskyldningen er, at præsten selv er optaget af et møde.
Så vær opmærksom – og orienter evt. menighedens medlemmer.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads