Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Velkommen til årets sommerstævne

Velkommen til årets sommerstævne

18/07/2018

Søndag åbner sommerstævnet i Lindenborg.
1177 er tilmeldt sommerstævnet på forhånd. Heraf er 735 voksne og 77 på Platform, resten er børn og teenagere. Det er stadig muligt at købe dagsbillet – og også at melde sig til at deltage hele ugen. Mød blot op i stævneinformationen. Det er gratis at deltage i aftenprogrammerne. Se programmet for hele sommerstævnet her. Der er både videoer og andet spændende på hjemmesiden sommerstævnet.dk.
I år ser det ud til at programmet gennemføres som planlagt – foreløbig har ingen af talerne meldt afbud. Ugens hovedtaler er Scot McKnight, som underviser hver formiddag. Andre ser frem til at høre Rachel Turner, der har et vigtigt budskab til børnemedarbejdere, forældre og bedsteforældre. Onsdag aften bliver formentlig noget af et tilløbsstykke. Her opfører Klaus Laursen Markus-evangeliet og bagefter får vi et brag af en lovsangsfest med et superprofessionelt band, der kan trylle med både salmer og lovsange.
Vejret ser ud til at blive fremragende som sædvanlig, op til 28 grader og foreløbig kun en smule regn fredag – men det kan jo ændre sig mange gange.
Netop vejret taget i betragtning, er det en god idé for camping-folket at investere i runde metal-pløkke, hvis man ikke allerede har sådanne i sit campingudstyr. Når jorden er hård, er det praktisk taget umuligt at slå plastpløkke i jorden.