Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

WildCard - sommerstævnet 2018

11/04/2018

Vi har igen i år tilvejebragt midler, så vi i et vist omfang kan hjælpe økonomisk dårligt stillede familier (eller singler) med finansiering af det, det koster for at deltage på stævnet.
Ansøgningsskema kan downloades fra sommerstævnets hjemmeside : www.sommerstaevnet.dk (praktisk info) eller rekvireres hos Torsten Wendel-Hansen på 2281 2113, t.w-h@live.dk, ligesom man også kan rette spørgsmål til denne, såfremt der er tvivlsspørgsmål i forbindelse med udfyldelse af ansøgningsformularen.
Vi har også meget brug for økonomiske hjælp, for at VI kan hjælpe. Du kan i forbindelse med tilmeldingen indbetale et frivilligt beløb til formålet. På forhånd TAK.

Hjælp til det praktiske i forbindelse med WildCard-ordningen på stævnet:
Vi har lejet syv campingvogne til WildCard-deltagere på stævnet, og i den forbindelse har vi brug for 3-4 biler med træk, som vil hente disse vogne hos Kattinge Caravan Center ApS, Buesøvej 14, Roskilde og køre dem til stævnepladsen ved Lindenborg – gerne lørdag 21. juli 2018 efter kl. 14. Der er derfor brug for “lokale” folk.
Herudover har vi behov for at få samlet et lille ’serviceteam’, der kan være behjælpelig med opsætning af campingvognene og hjælp til evt. problemer med disse i løbet af ugen. Her snakker vi nok om hjælp fra to handymen. Skulle gerne kunne hjælpe med opsætning af campingvognene i perioden fra lørdag eftermiddag til søndag middag, inden deltagerne, som skal bruge vognene, ankommer.
Henvendelse vedr. ovennævnte til Torsten Wendel-Hansen på 2281 2113, t.w-h@live.dk.