Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
2. oplag i trykken

2. oplag i trykken

30/01/2018

Præst i Silkeborg Poul A. Beck fortæller:
“Den lille fastebog ”Frihed og fred”, der udkom sidste år, har nu solgt så godt, at forlaget netop har besluttet at trykke den i 2. oplag.
Jeg synes, det er en glæde, at fastematerialet, der blev lavet til BaptistKirken i 2016 kunne blive til en bog i 2017. Tak til alle jer, der har bidraget hertil.
Allerede det første år er den blevet brugt så flittigt i frikirker, folkekirker og selv i den katolske kirke, at forlaget i nat sendte 2. oplag i trykken. Det er rigtig dejligt, at vi som danske baptister også på denne måde kan bidrage til, at flere finder ind i Guds kærlighed og det kald, Gud har til enhver af os.
Hvis man selv ønsker at købe bogen, kan den erhverves her http://www.eksistensen.dk/frihed-og-fred.html.
Sct. Peders sogn i Randers inviterer også til workshop om brug af bogen. Her er alle velkomne tirsdag  6. februar kl. 17.30-20 til spisning og workshop i Sct. Peders Hus, Fabersvej 47, 8900 Randers. Pris for det hele er 50 kr. Tilmelding senest fredag 2. februar til kirkekontoret på 8642 2403.”