Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nyt fra Myanmar

07/02/2018

Folkekirkens Nødhjælp, FKN, arbejder ligesom BaptistKirken i Myanmar. I øjeblikket er deres fokus meget på området ved grænsen mellem Shan og Kachin staten, hvor situationen er dramatisk pga næsten daglige kampe mellem Kachins Uafhængighedshær og den burmesiske hær. Kampene fordriver de civile, der ofte fanges i lange perioder i ingenmandsland.
Andreas Kiaby, der er FKNs landechef i Myanmar, fortæller: ”Kachin Baptist Convention, KBC, er en af de få lokale organisationer som kan nå frem og hjælpe de civile, og de har i årenes løb markeret sig som en af de mest troværdige lokale partnere på det humanitære område.
FKN har siden august støttet KBC i deres humanitære arbejde, og vi har valgt at fortsætte støtten i 2018. Vi planlægger at uddele kontanter, hjælpe med vandforsyning og husly. KBCs generalsekretær Hkalam Samson besøgte i øvrigt jeres sommerstævne i 2015.”
Menighederne opfordres til at indsamle en kollekt til dette nødhjælpsarbejde, og private kan også støtte arbejdet ved at indbetale gaver til Folkekirkens Nødhjælp på konto i Danske Bank reg.nr. 4183 kontonr. 5400023 mærket ’Kachin’.