Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Aflysning af Sommerhøjskolen i Rebild 2020

22/04/2020

”Som tidligere meddelt har vi sammensat et spændende program for årets sommerhøjskole, som vi har glædet os til at præsentere for jer i Rebild.
Vi har overvejet og vurderet, at det ikke vil være forsvarligt at gennemføre højskolen i år grundet restriktionerne i forhold til Corona-virus og smittefaren.
Senest er forbuddet mod at samles i større forsamlinger forlænget til udgangen af august. Vi ved ikke i skrivende stund, om det også vil gælde os. Desuden er kravet til at holde afstand umuligt at gennemføre på Rebild Efterskole, og endelig vurderes den største risikogruppe i befolkningen at være os ældre og evt. os med kroniske sygdomme. Vil det være ansvarligt at gennemføre højskolen i år? Nej, er vi nået frem til.
Beslutningen om at gennemføre eller ej kan ikke udskydes – af hensyn til aftaler med leverandører, foredragsholdere, sang og musikkræfter, udflugt m.m. uden uoverskuelige økonomiske krav.
Vi har derfor sammen med Kvindenetværkets ledelse besluttet, at det ikke vil være forsvarligt at gennemføre Sommerhøjskolen i år og vil i stedet forsøge at gennemføre højskolen næste år med samme program.
På vegne af Danske Baptisters Kvindenetværk
Lise Willer, Birgit Hebbelstrup, Alice Bak og Carsten Thomsen”