Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Den store missionskonference ”SENT” udsættes til 2023

27/01/2021

”Det er med stor beklagelse, at vi må bekendtgøre en udsættelse af De Europæiske Baptisters store missionskonference ”SENT” til juli 2023.” – skriver Helle Lith, assistent for Tony Peck, generalsekretær i EBF, i en mail 21. januar. Konferencen var planlagt til at finde sted den 21.-25. juli i år, men på grund af den fortsatte Corona-pandemi og deraf usikkerhed omkring internationale samlinger denne sommer, er det blevet besluttet at udskyde konferencen. Stedet vil fortsat være Stavanger og ske i tæt samarbejde med de norske baptister. Her har man allerede lagt mange ressourcer i planlægningen og understreger nu, at konferencen ikke er aflyst, men udskudt. De konkrete datoer følger senere.
Det årlige EBF-rådsmøde, som skulle have fundet sted i forbindelse med konferencen, bliver nu et sted i det centrale Europa i efteråret. Generalsekretær Torben Andersen er BaptistKirkens repræsentant i EBF.