Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Sommerstævnet 2021

Sommerstævnet 2021

20/01/2021

Der bliver heller ikke sommerstævne på Lindenborg i år. På grund af usikkerheden om situationen til sommer har de fire arrangører (BaptistKirken, Missionsforbundet, Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund og Missionsforbundets Børn og Unge) besluttet, at det er det sikreste. I stedet opfordres til, at der laves regionale og lokale lejre, som kan tilfredsstille nogle af ønskerne om fællesskab og åndeligt input.
Generalsekretær Torben Andersen siger: ”Vi kan ikke vide, om der fortsat vil være nogle restriktioner, for eksempel et forsamlingsforbud på mere end 500 personer. Skulle det være tilfældet, vil det kunne betyde, at vi hen på forsommeren kunne blive nødt til at aflyse stævnet, uden tid til at planlægge alternative tilbud.
Andre spørgsmål, der også har haft indflydelse på beslutningen, er: Vil vi kunne garantere, at de sanitære forhold på campingpladsen og øvrige arealer vil være Corona-frie? Vil det være tilladt at udlevere mad på den måde, som vi kender fra tidligere stævner? Vil der fortsat være krav om at holde afstand? Og vil folk komme, eller vil mange være tilbageholdende med at deltage i et større arrangement i sommeren 2021? Hvad vil de økonomiske konsekvenser blive? Der er med andre ord mange spørgsmål, vi ikke kan kende svaret på, før vi når hen på sommeren.”
Læs pressemeddelelsen, som uddyber beslutningen, her.