Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Drama, natur og menneskelige relationer

09/05/2018

Café Julius i Købnerkirken inviterer til fernisering på ny kunstudstilling søndag 13. maj kl. 12.30-14, hvor den lokale kunstner John B. Pedersen udstiller dramatiske, fortællende værker.
Johns liv var præget af psykiske problemer, indtil han en dag tilfældigt stødte på Kofoeds Skole, hvilket blev starten på et nyt liv. Kofoeds Skole har reddet Johns tilværelse og hans selvværd. John fandt ud af, han var god til noget. Han var god til musik, og han var god til at male.
Det er hans malerier gennem 20 år, der nu udstilles. John B. Pedersen har tidligere udstillet i gruppeudstillinger med Kofoeds Skoles kunsthold. Café Julius er stolt af, det er hos dem, John får lov til at udstille solo for første gang:
John siger: ”Jeg har aldrig set så mange af mine malerier hænge sammen før. Det bliver spændende at se, om der er et mønster. Om der er en udvikling. Hvordan de snakker sammen. De vil i hvert fald fortælle om drama. Og natur. Og menneskelige relationer. Det er ens egen historie, man får flettet ind i de menneskelige motiver”.
Caféens faste åbningstider er tirsdage og torsdage kl. 16-20 og søndage kl. 10-14. Udstillingen løber frem til juli. Udvalgte værker vil være til salg. Det er muligt at købe noget at drikke og et måltid hjemmelavet mad. Se mere på www.cafejulius.dk.