Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Forbøn for Ukraine fra alle kontinenter

02/03/2022

Som følge af den russiske invasion i Ukraine torsdag den 24. februar har der den sidste uge været mange initiativer til forbøn og økonomisk støtte til ukrainerne.
Mandag bad baptister fra hele verden for Ukraine og ved denne forbøn, som er optaget på YouTube og kan ses dér, deltog også næstformanden for det ukrainske baptistsamfund Igor Bandura. Lone Møller-Hansen deltog i bønnen og fandt den meget bevægende. Læs mere her.
I aften er der to anledninger til at koble sig på international bøn for situationen. Kl. 17 er det CEC, det europæiske kirkesamarbejde, der indkalder til bøn. Link til tilmelding her. Kl. 19 hver onsdag i marts foreløbig er der samling og bøn i regi af EBF, European Baptist Federation. Link til tilmelding her.
Læs også Johannes Aakjær Steenbuchs artikel vedr. invasionen i Ukraine fra invasionsdagen. Den har det budskab, som er gentaget lige siden, bed og støt økonomisk. Mulige kanaler for støtte fremgår i bunden af artiklen.