Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fredsmarch for Myanmar

24/03/2021

På søndag 28. marts kan man deltage i en fredsmarch i København til fordel for demokratiet i Myanmar. Et dansk kærestepar (læs mere om dem her) har sammen med bl.a. to baptist-burmesere, Chin Chin og Thai Hon, arrangeret en fredsmarch ”i solidaritet med Myanmars modige folk, som hver dag risikerer deres liv i kampen for demokrati og retfærdighed i deres land.”
I invitationen til fredsmarchen på Facebook står der, at man ved ”at gå i demokratiet og fredens navn fra Kinas ambassade til Rådhuspladsen vil forsøge at skabe yderligere opmærksomhed om det militærkup, der fandt sted 1. februar i Myanmar. Forhåbentligvis vil det motivere til positiv handling og være en støtte for den civile ulydighedsbevægelse i landet.
Vi går med afstand og i en ånd af venlig-kærlighed.
Tag en ven med, husk et mundbind og kom gerne i traditionelt burmesisk tøj, hvis du har noget og ellers bare hvad der passer til vejret.”
Programmet for dagen vil indeholde taler, fællessange, en fredsbøn og en afslutningsceremoni med stearinlys. Man mødes ved den Kinesiske Folkerepubliks ambassade kl. 13 og slutter på Rådhuspladsen efter planen kl. 16.