Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Gå ikke glip af sommerens forrygende festuge på Lindenborg

21/04/2021

Med ukuelig optimisme regner arrangørerne af det anderledes sommerstævne, Sommerfest, med, at det bliver muligt at få lov til at sprænge forsamlingsloftet og gennemføre den udvidede menighedslejr. De skriver:
”Sommerfest’21 foregår på Efterskolen Lindenborg fra lørdag den 24. juli til torsdag den 29. juli og har nu åbnet tilmeldingen for hele landet.
Flere og flere detaljer falder på plads i planlægningen, og vi kan nu afsløre, at formiddagens talere bliver Ole Lundegaard, Thomas Baldur, Sara Dyssegaard Lorenzen og Anne Aagaard.
Om aftenen skal vi lytte til talere som Gunni Bjørsted, Kenneth Kühn, Vibeke Frandsen og Anders Michael Hansen.
Du kan bestille mad til morgen og til aften ved tilmeldingen – man kan smøre madpakke ved morgenmaden, og vi arbejder også på at have et par små overraskelser som frokosttilbud.
Der er særlige tilbud til unge, teenagere og børn om formiddagen og hyggelige aktiviteter for hele familien om eftermiddagen.
Følg med på Facebooksiden, som du finder her – eller du kan søge på ’Sommerfest 2021 – et anderledes sommerstævne’.
Tilmeldingssiden er nu åben for hele landet, så skynd dig ind på http://bit.ly/tilmelding-sommerfest.
Efter 1. maj stiger prisen.”
Arrangørerne lover, at hvis det mod forventning ikke bliver muligt at gennemføre, vil alle tilmeldte få deres penge tilbage.