Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

International inspiration i solsengen

21/04/2021

”Lørdag skal jeg indspille en kort intro-video til en bibel-undervisning – på engelsk. Om ”den barmhjertige samaritaner” ud fra spørgsmålet om racediskrimination. Det er en af mange bibelundervisninger, som lige nu bliver planlagt og indtalt rundt om i verden. Når verdens-eventet skal være online, kræver det utrolig megen forberedelse lang tid i forvejen. Man dukker ikke bare op med sit papir og fyrer det af,” fortæller Lone Møller-Hansen.
Hun opfordrer alle, der interesserer sig for baptister og teologi, til at melde sig til BWAs (Baptisternes Verdens Alliances) verdenskongres, som finder sted 7.-10. juli. Læs mere her https://bwa2021.org.
”Du kan opleve alverdens baptisters folklore og dygtige baptist-undervisere hjemme fra solsengen, eller måske lænestolen, for hvis du vil være on-time, er noget af det midt om natten. Men det kan også ses næste morgen,” fortsætter Lone.
For øvrigt har BaptistKirken mulighed for at give tre gratis billetter væk. Onsdag d. 7. juli er der arrangeret hele tre præ-konferencer, én om forfulgte kristne, én for unge og én for kvinder. Kontakt Lone, hvis du vil gratis med.