Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Køb årets julegave

19/12/2018

Danmarks største folkefest, med kirke og tro som fortegn, vil d. 30. maj – 2. juni 2019 få Herning til at sitre af liv, når mere end 250 arrangementer fylder midtbyen og Jyske Bank Boxen med oplevelser af en anden verden.
Køb din billet til himmelske dage på heden og Det Himmelske Show i jyske Bank Boxen her: Himmelske Dage – Billetter.
Glæd dig til det store lysshow, der fredag aften forvandler torvet i Herning til en kæmpe Katedral og danner scene for en medrivende U2-gudstjeneste. Eller når værterne Peter Mygind og Dina Al-erhayem åbner dørene til Jyske Bank Boxen lørdag aften for at tage vores tro under kærlig behandling i Det Himmelske Show. Lydtapetet leveres af Danmarks største gospelkor under ledelse af Hans Christian Jochimsen og en række gæstesolister – blandt andet den amerikanske Grammy vindende artist Hezekiah Walker. Derudover tilsættes piruetter fra Verdensballetten og ord og livshistorier fra spændende gæster, der spænder fra youtubere til forretningsfolk – tilsat toner fra symfoniorkester og drengekor.
Video: Vor far, du som er i det himmelske show.