Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Bibel-tidsskrift nu gratis

19/12/2018

Fra og med december-udgaven udgiver Bibelselskabet Bibliana digitalt og gratis for alle. Bibliana er Danmarks eneste populærvidenskabelige tidsskrift om Bibelen skrevet af fagfolk. Det udkommer to gange årligt, og fremover er tidsskriftet frit tilgængeligt på www.bibliana.dk.
Det første, digitale nummer handler om bibelmanuskripternes fascinerende verden. Bibelen bygger nemlig på en mangfoldig overlevering af gamle håndskrifter, og ikke ét eneste af dem er en originaltekst. Lad dig føre med på en vandring mellem Bibelens vigtigste håndskrifter, sensationelle arkæologiske tekstfund og tankevækkende tekstvarianter. Læs magasinet her.
Ansvarshavende redaktør for Bibliana, cand.theol. og ph.d. Martin Friis, glæder sig over, at tidsskriftet nu bliver digitalt og gratis: ”Vi i Biblianas samlede redaktion er meget glade for, at vi hermed får mulighed for at favne et endnu bredere publikum. Med Biblianas nye digitale format, der endda vil være ganske gratis, får læserne de bedste muligheder for at møde dygtige fagfolk, der brænder for formidling af Bibelen og af den nyeste forskning på området.”
Tilmeld dig Biblianas nyhedsbrev via dette link og få direkte besked, når Bibliana udkommer.