Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kom med på BASIS

13/11/2019

I januar 2020 begynder et nyt år på den teologiske grunduddannelse BASIS. Hvis du har lyst til at få et levende indblik i teologiens verden og blive klædt på til opgaver med at prædike eller lede gudstjenester i din lokale menighed, så er BASIS lige noget for dig.
BASIS er en to-årig uddannelse, hvor vi samles i Aarhus seks lørdage om året til undervisning i både teori og praksis. I år har 26 deltagere fra hele landet været med og til januar er der mulighed for at komme med igen.
Vibeke Dalsgaard har været med på kurset i år og fortæller: “Jeg tilmeldte mig BASIS, fordi jeg fungerer som lægprædikant og fandt, at jeg mangler både viden og inspiration til den tjeneste. Det har jeg allerede fået, så jeg glæder mig meget til fortsættelsen.
Samlingerne og hjemmelæsningen har også givet mig stor glæde i mit personlige trosliv. Derfor oplever jeg, at det er givende at deltage, uanset hvor man er i livet eller hvilken funktion man har i menigheden.”
Datoer for samlingerne næste år er: 18. januar, 21. marts, 16. maj, 5. september, 3. oktober og 14. november.
Uddannelsen er et samarbejde mellem Baptistkirken i Danmark og Immanuelskirken – Aarhus Baptistmenighed. Lasse Åbom står for tilrettelæggelsen og en del af undervisningen – derudover henter vi dygtige gæsteundervisere ind. Prisen for et år er 1.500 kr.
Kontakt Lasse Åbom på 2290 5628 eller lasse@immanuelskirkenaarhus.dk for at høre mere eller melde dig til. Sidste frist for tilmelding er 6. januar 2020.