Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Lederkonference og præstekonvent udsættes til 2022

24/03/2021

Den planlagte lederkonference 23.-24. april udsættes til 2022 – sandsynligvis til slutningen af januar eller i begyndelsen af februar. Det forventes, at stedet fortsat vil være Trinity Hotel & Konference Center. Årsagen er, at den netop lancerede genåbningsplan ikke gør det muligt at samles i april. Det samme gælder præstekonventet. På vegne af udvalget her, udtaler Jan Kornholt: ”Vi er enige om, at det er bedst, at præstekonventet bliver afholdt forud for lederkonferencen, sådan som vi havde planlagt det og at konvent og lederkonference finder sted i forlængelse af hinanden.”
Tovholder for lederkonferencen, Torben Andersen, siger: ”Vi havde håbet til det sidste på at kunne gennemføre som planlagt. Vi aflyser derfor ikke lederkonferencen, men udsætter den. Hvis muligt fastholder vi tema og program. Vi tror på god forståelse hos de cirka 80, der allerede havde tilmeldt sig og håber nu på endnu flere deltagere i 2022. Vi melder ny dato ud inden længe.”
Nuværende tilmeldinger annulleres og ny tilmeldingsfrist bekendtgøres senere.