Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Vil du gratis med til verdenskonference

07/04/2021

Baptisternes Verdens Alliance har tilbudt hvert medlemsland tre gratis pladser til den virtuelle verdenskonference 7.-10. juli i år.
Det er i forvejen muligt for alle gratis at overvære åbnings- og afslutningshøjtidelighederne. Det skal nok blive en fest!
Men derudover vil der være et hav af seminarer, bibelstudier, aftenmøder og gudstjenester, hvor man får en fornemmelse af den diversitet, der er blandt baptister på verdensplan. Seminarerne vil foregå om eftermiddagen, dansk tid, fra kl. 14. Men alt det rigtig festlige vil foregå midt om natten dansk tid, kl. 02.
Vi har fået to pladser for ”voksne” – inklusiv en præ-konference. Dem er der to af, én for kvinder og én om religionsforfølgelse. De foregår onsdag d. 7. juli.
Og så er der én plads, der er dedikeret til en ung max. 30 år. Der er nemlig også en ungdomskonference onsdag d. 7. juli – og ungdomsseminarer undervejs.
Og alt det, der er optaget på video, kan genses en uge efter konferencen og evt. deles med andre i den tid.
Kontakt Lone Møller-Hansen på lone@baptistkirken.dk, hvis du er interesseret i en af de gratis pladser. Hellere i dag end i morgen. Læs mere om verdenskonferencen her: https://bwa2021.org