Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Månedens indsamling

Månedens indsamling

06/03/2019

Omdrejningspunktet for vores projekter i Rwanda og Burundi er menighederne. Vi har haft den forret at være med til at understøtte vækst og udvikling i mange menigheder i både Burundi og Rwanda. Alle menigheder har som mål at vokse og plante nye menigheder. Og de gør det! For at det kan lykkes kræver det gode og dynamiske præster og kirker at mødes i. Vi hjælper med begge dele, dels ved at støtte præsteskolen i Rubura, der for tiden uddanner 29 nye præster, 75 evangelister og 75 ungdomsledere, og dels ved støtte menighedernes kirkebyggeri. I Burundi ønsker man at bygge 25 nye kirker og i Rwanda har man i 2018 oplevet at mange kirker er blevet lukket på grund af nye krav til bygningerne. En del er åbnet igen, men mange har stadig brug for hjælp. Vores partner i Burundi, Dutabarane, gennemfører sammen med belgiske TearFund et stort fødevaresikkerhedsprojekt med særligt fokus på ernæring til børn under 5 år. Vi samler ind til vores bidrag til projektet. Alle menigheder opfordres til at indsamle en kollekt til projektet!
Private kan også bidrage til indsamlingen ved at indbetale til konto 3201 10042879 eller Mobile Pay 90519 mrk. IM-tema 6.