Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Masser af ideer til at udmønte Fælleserklæringen

06/03/2019

Ikke færre end 60 deltagere fra stort set alle nordjyske baptistmenigheder var mødt op til det andet af tre regionale møder – i Aalborg i aftes. Den største mangel er, at migranterne her slet ikke var til stede.
Der kom mange konstruktive ideer på banen, både til, hvordan Fælleserklæringen kan udmønte sig i liv lokalt, og hvad BaptistKirken kan gøre for at dels opfylde Fælleserklæringen i løbet af de næste fem år, dels for at hjælpe menighederne til at sætte handling bag ordene.
Det blev også diskuteret, om Fælleserklæringens fire foreslåede indsatsområder: At gøre Kristus kendt, at være i tjeneste for medmennesket, at vise styrke gennem fællesskabet og at have fokus på tradition og fornyelse, er for meget. Om Fælleserklæringen skal være enklere – også at huske?
Helt sikkert er det, at det idé-katalog, som bliver samlet efter de tre regionale møder, er et appendix til Fælleserklæringen og ikke en del af denne.
Det tredje og sidste regionale møde afholdes i aften, onsdag, i Brande. Her har otte ud af 12 mulige menigheder tilmeldt deltagere.
Bagefter skal ledelsen sammen med konsulent Mette Holmgaard arbejde med input og forslag frem til Lederkonferencen d. 5.-6. april, hvor Fælleserklæringen også er på dagsordenen. Den skal vedtages på LK1 på Sommerstævnet i Lindenborg d. 22. juli.