Menigheders mission

Mange menigheder er engageret i missionsprojekter og har udsendte medarbejdere i hele verden.

Baptistkirken i Danmark tilbyder hjælp til de interesserede menigheder til videreudvikling af projektidéer og til eventuel ansøgning om eksternt støtte. For de udsendte gælder det, at Baptistkirken i Danmark står bag dem med hjælp til udstationeringsforsikring, og hjælper familierne med at ansøge om deres berettigede børnefamilieydelse og skolepenge.

Menigheder har mulighed for at informere om de projekter, som de enkelte menigheder brænder særligt for, og som alle naturligvis er velkomne til at støtte – også helt kontant. I 2020 er der kun et enkelt projekt:

• Bibelskoleprojekt i Estland (Odense menighed) (læs mere)

Yderligere oplysninger om dette projekt kan man få ved henvendelse til menigheden.

Husk der er udarbejdet et idékatalog til indsamlingsaktiviteter.