Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mulighed for leje af værelser

18/04/2018

Stævnechef Lars Gaarden skriver:
”Det er gået meget stærkt, siden tilmeldingen til årets Sommerstævne åbnede. Det gik så stærkt, at efter fire dage var alle værelser på Lindenborg revet væk. Da der stadig kunne være nogen, der ønsker overnatning på værelse, har vi undersøgt, hvilke andre muligheder der er i området.
Der er mulighed for at leje campinghytte på Borrevejle Camping og Hytter, og så har vi åbnet for, at det også er muligt at leje værelser på Tølløse Privat- og Efterskole (Baptisternes skole i Tølløse).
Det skal nævnes, at værelserne i Tølløse kun skal ses som en overnatningsmulighed – der er ikke adgang til faciliteter, udover selvfølgelig bad og toilet. Samtidig skal det nævnes, at der ikke fra stævnets side arrangeres transport til Tølløse, det er derfor dit eget ansvar at komme frem og tilbage.  Stævnemad serveres kun på Lindenborg og der er ikke samarittertjeneste i Tølløse.
Hvis du ønsker at leje værelse på skolen i Tølløse, skal du på din tilmelding sætte kryds i ”Overnatter ikke på Sommerstævneområdet” og skrive i bemærkningsfeltet, at du ønsker at leje værelse i Tølløse. Herefter vil du blive kontaktet for yderligere informationer. Afregningen for værelset sker separat.
Prisen for værelserne i Tølløse er fastsat således:

1 person i enkeltværelse hele ugen                               kr. 900
1 person i enkeltværelse pr. nat                                    kr. 200
2 personer i dobbeltværelse hele ugen                         kr. 1.500
2 personer i dobbeltværelse pr. nat                              kr. 350

Der er selvfølgelig stadig masser af ledig plads på campingpladsen.
Mange sommerstævnehilsner på Koordinationsudvalgets vegne.”