Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Musikgudstjeneste i Karmelkirken

Musikgudstjeneste i Karmelkirken

25/08/2021

Søndag 29. august kl. 14.00 kan vi glæde os over en gudstjeneste med dejlige musikalske indslag, idet vi får besøg af Lilian Kranker og Jonatan Kagan, som vil spille og synge for os.
Jonatan Kagan er født i Israel i 1969 og har spillet klaver siden barndommen. Han har Kirkemusikalsk Kandidateksamen fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg fra 2010. Jonatan er ansat som organist i Brønderslev Kirke og har i de seneste år specialiseret sig i samspil og akkompagnement.
Lilian Kranker er uddannet organist med sang som tilvalgsfag fra det Jyske Musikkonservatorium i 2010 og er til daglig organist i Sulsted Sogn, hvor hun er en engageret korleder. Det bliver en særlig fornøjelse at byde Lilian velkommen, idet hun er vokset op i Aalborg og som barn havde sin daglige gang i Karmelkirken.
Lilian og Jonatan har haft et fast samarbejde det seneste år hvor de ynder at beskæftige sig med sang og akkompagnement i forskellige stilarter, der passer til kirkerummet.