Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Baptister beder

30/06/2021

I denne uge beder baptister verden over for Kenya og Tanzania. De to afrikanske lande er blandt de bedst fungerende på det kontinent. Kenya har den højeste procentdel af mennesker, der kan læse og skrive, mens Tanzania har haft et stabilt styre i mere end 20 år. Der er også tale om to store baptistsamfund. Den kenyanske tæller 737.000 medlemmer, det tanzanianske 2,68 mio. Det er også sigende, at der kun er ét baptistsamfund i begge lande.
Samtidig kalder Baptisternes Verdens Alliance, BWA, til bøn for den digitale verdenskonference, Together2021, som finder sted fra næste torsdag. Planen er, at mennesker verden over beder kontinuerligt i 72 timer. Tilmeld dig som forbeder her.
Man kan stadig nå at være med til den store BWA-konference, hvor der er tilmeldt baptister fra mere end 120 lande. Det bliver dermed den største begivenhed nogensinde i baptistverdenen. Programmet kører torsdag-lørdag, starter dagligt dansk tid kl. 14.00. Onsdag 7. juli vil der være tre før-konferencer. Én for kvinder, én om forfulgte kristne og én for unge. Læs mere her. Tilmelding her.