Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Tilmelding til LK2 og workshop om frivillighed

Tilmelding til LK2 og workshop om frivillighed

09/10/2019

16. november er der Landskonference 2 i Vejle – for første gang i Apostolsk Kirke, fordi gymnasiet, hvor vi plejer at holde til, er optaget.
Formiddagen er sat af til en samtale omkring frivillighed. Mange menigheder har problemer med at finde frivillige – både til menighedsråd, musik, børnekirke og praktiske opgaver. Vi har inviteret Rie Skårhøj, der har lang erfaring med at inspirere kirker og foreninger til, hvordan de kan få nye frivillige. Hun kommer selv i Byens Valgmenighed, der holder til i Kristuskirken på Nørrebro og er gift med en baptist – så hun kender os baptister indefra. Hun lover, at vi vil tage hjem fra Vejle med nyt mod og nye ideer. Læs her om Rie https://baptist.dk/hvordan-faar-vi-flere-frivillige/.
Om eftermiddagen er der landskonference, hvor der bl.a. er to gæster fra Burundi, som er i Danmark i anden anledning. Et andet af dagsordenpunkterne handler netop om frivillighed. Hvad skal der til, for at nogle får lyst til at engagere sig i BaptistKirken, og f.eks. stille op til ledelsen? Forslaget om at udvide ledelsen fra fem til syv personer faldt på dette års LK1 med ni stemmer. En menighed har bedt om, at forslaget drøftes igen næste sommer ud fra en anden formulering. Inden da ønsker ledelsen en generel drøftelse af ”BaptistKirkens organisation og sammenhængskraft”, hvor der er tre spørgsmål, som deltagerne opfordres til at drøfte hjemmefra.
Find alle dokumenter til landskonferencen i dagens menighedsforsendelse.
Tilmelding sker via dette link: https://baptistkirken.dk/events/event/landskonference-2-2019-i-vejle/ senest d. 7. november. Deltagelse koster 135 kr.