Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 9. oktober 2019

Om tilmelding og bilag til LK2, kontaktinfo for Torben Andersen, projektstatus og kassererkursus.

Kære menigheder

Tilmelding til LK2 og workshop om frivillighed

16. november er der Landskonference 2 i Vejle – for første gang i Apostolsk Kirke, fordi gymnasiet, hvor vi plejer at holde til, er optaget.
Formiddagen er sat af til en samtale omkring frivillighed. Mange menigheder har problemer med at finde frivillige – både til menighedsråd, musik, børnekirke og praktiske opgaver. Rie Skårhøj, der har lang erfaring med at inspirere kirker og foreninger til, hvordan de kan få nye frivillige, leder workshoppen.

Om eftermiddagen er der landskonference, hvor der bl.a. er to gæster fra Burundi, som er i Danmark i anden anledning. Et andet af dagsordenpunkterne handler netop om frivillighed. Hvad skal der til, for at nogle får lyst til at engagere sig i BaptistKirken, og f.eks. stille op til ledelsen? Forslaget om at udvide ledelsen fra fem til syv personer faldt på dette års LK1 med ni stemmer. En menighed har bedt om, at forslaget drøftes igen næste sommer ud fra en anden formulering. Inden da ønsker ledelsen en generel drøftelse af ”BaptistKirkens organisation og sammenhængskraft”, hvor der er tre spørgsmål, som deltagerne opfordres til at drøfte hjemmefra.

Vedhæftet findes præsentation af formiddagens workshop, dagsorden med bemærkninger samt forslag til budget 2020 i både en kort og en mere detaljeret version.

Tilmelding sker via dette link: https://baptistkirken.dk/events/event/landskonference-2-2019-i-vejle/ senest d. 7. november. Deltagelse koster 135 kr.

Send navne på stemmeberettigede til LK2 til info@baptistkirken.dk – menighederne kan sende tre og organisationerne to repræsentanter.

Ny kontaktinfo for generalsekretær Torben Andersen

Torben siger i anledning af sin tiltrædelse som ny generalsekretær i Baptistkirken i Danmark: ”Stor tak for receptionen 30. september, som var en god og opmuntrende begyndelse på min nye tjeneste. Tak for alle hilsner mv. En spændende hverdag med to halvtidsjob, som henholdsvis præst i Hjørring Baptistkirke og en tjeneste i BaptistKirken er allerede i fuld gang.”
I uge 42 venter en efterårsferie og Torben træffes ikke. I uge 43 er tiden kommet til at lukke Torbens fastnettelefon og han træffes herefter på mobil 4022 9981 eller helst på Torben@baptistkirken.dk. Torbens tidligere mailadresse virker dog også fortsat.

Status på vores fælles projekter

Hvis I endnu ikke har besluttet, hvilke projekter I vil betænke i resten af året, kan vedhæftede oversigt måske være til inspiration. I oversigten er der for hvert projekt vist, hvor meget der er samlet ind i år, sammenlignet med årets samlede budget. På forhånd tak for alle kollekter og gaver til projekterne!

Kassererkursus for de etniske menigheder

Der er tidligere inviteret til kassererkurserne, der holdes 9. november i Aarhus og 30. november i Odense. Det er så vigtigt at minimum kasserer og formand/næstformand deltager i kurset. Læs mere i vedhæftede fil – der også indeholder information på chin.

Efterårsferie

Sekretariatet har lukket i uge 42.

Læs også dagens nyhedsbrev – bl.a. om MandagsMening’er, en pensionering og et jubilæum.

Mange hilsner
Gitte

 


Downloads

Downloads