Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

To menighedsbesøg og to i vente

07/02/2018

En dejlig broget forsamling i Svendborg og de modne realister i Nyrup. Det er nogle af dem, repræsentanter for BaptistKirkens ledelse har mødtes med i den forgangne uge.
Søndag deltog tre fra ledelsen i en gudstjeneste i Svendborg, hvor Steen og Mette Daugaard fra Tårs gjorde tjeneste, sådan som de gør det mindst en weekend om måneden ved fællesgudstjenester på dansk.
”Der er ikke mange danskere tilbage i menigheden, fire-fem stykker, hvoraf et par stykker er over 80 år. Menigheden havde ikke eksisteret uden tamilerne og burmeserne, som også udgør flertallet i det menighedsråd, vi mødte. Men de vil hinanden, med de udfordringer det giver. Der var en dejlig stor blandet gruppe børn, så jeg blev glad,” fortæller generalsekretær Lone Møller-Hansen.
I Nyrup på Midtsjælland mødtes to fra ledelsen med menighedsrådet mandag aften. Her er god opbakning til det nyvalgte menighedsråd, hvor der arbejdes på at gøre kirken til byens kirke. Der er et fint samarbejde med Nyrup borgerforening, som har været medarrangør af koncert i november og som afholder månedligt bankospil. I tilknytning til menigheden er der også stadig en aktiv spejderkreds i Skee.
Torsdag skal Per Beck, Lone Møller-Hansen og Vibeke Dalsgaard mødes med først Oure Baptistmenighed og om aftenen menighedsrådet fra Odense Baptistmenighed.