Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 16. november 2022

Spørgeskema, dåbsattest og svar på rapport.

Kære menigheder

Spørgeskemaundersøgelse

BaptistKirkens ledelse har igangsat en proces for at adressere den fremtidige præstesituation og ledelsesforholdene i menighederne. Der er lavet et spørgeskema, som hermed udsendes. Alle menighederne bedes udfylde skemaet og sende det til Ole Lundegaard. Vi forventer at kunne udsende en chin/burmesisk udgave af spørgsmålene snarest. Ønsker nogle menigheder at få spørgsmålene på engelsk i stedet, bedes de kontakte Sekretariatet.
Svarene skal sendes til Ole Lundegaard på olundegaard@gmail.com senest 31. januar 2023.
Læs mere i det vedhæftede dokument.

Dåbsattest

Fra flere sider er der blevet efterspurgt en dåbsattest. Den har Teologisk Forum nu udarbejdet, og den kan findes på BaptistKirkens hjemmeside i Værktøjskassen under Dokumenter/Vejledninger, hvor også flyttebeviset findes.

Rapport og svar

Niels Ørvad præsenterede på LK2, at han havde udarbejdet en rapport om delingen af Sæby Baptistkirke, og at interesserede kunne rekvirere rapporten.
BaptistKirkens formand Per Beck har i den forbindelse skrevet nogle bemærkninger om egen og BaptistKirkens rolle i delingen, samt om den endelige beslutning.
Hvis medlemmer eller menigheder ønsker at modtage bemærkningerne, kan de rekvireres ved henvendelse til BaptistKirkens Sekretariat på info@baptistkirken.dk.
Hvis der er yderligere spørgsmål om BaptistKirkens eller formandens rolle, er man velkommen til at kontakte Per Beck på Per.Beck@baptist.dk, 2447 7668.

Læs også dagens nyhedsbrev med bl.a. omtale af flere artikler om præstesituationen i BaptistKirken og et dødsfald.

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads