Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 7. november 2018

Kære menigheder!

Landskonference 2

Husk at tilmelde menighedens repræsentanter til Landskonference 2, der holdes på Rosborg Gymnasium i Vejle d. 24. november.
Der er indtil nu tilmeldt 58 personer fra 18 menigheder og tre organisationer – så vi kan være mange flere endnu! Af hensyn til det praktiske er sidste tilmeldingsfrist d. 18. november.

Projekt små menigheder

Som det tidligere er meldt ud, vil der ikke blive taget beslutning om fremtiden for ”projekt små menigheder”, før den endelig bekendtgørelse fra Kirkeministeriet foreligger – og det gør den ikke endnu. Når bekendtgørelsen er udgivet, så der kan tages en beslutning om projektet, vil der blive givet nogle måneders frist for menighederne til at omlægge arbejdsgangene til den nye situation. Hermed også sagt, at projektet ikke slutter til nytår 2018/19, men tidligst i løbet af foråret 2019.

Status på indsamling til projekter

Vedhæftet denne forsendelse er der en oversigt, som viser, hvad der er samlet ind til BaptistKirkens projekter i 2018. Læs den som information, og måske også som inspiration til, hvad menighedens kollekter resten af årets skal gå til!?

Bogbestillinger til levering på LK2

De menigheder, der har bestilt ’Perspektiver på den kristne dåb’, får dem leveret til LK2.
Har I endnu ikke bestilt den eller fx bogen til nye medlemmer, ’Liv i Fællesskab’, barnevelsignelsesbogen ’Til dig fra din kirke’ eller ’Anabaptist!’, har I mulighed for at supplere jeres beholdning uden portoudgift. Skriv til info@baptistkirken.dk senest 11. november!

Læs også…

dagens nyhedsbrev – bl.a. med nyt fra ledelsesmødet i fredags.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen


Downloads

Downloads