Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

WildCard - leje af campingvogne samt serviceteam på stævnet

27/02/2019

Torsten Wendel-Hansen fra Integrationsudvalget skriver:
”Som nævnt i sidste uges nyhedsbrev kan vi ikke længere leje campingvogne til sommerstævnet hos det firma, vi tidligere har brugt.
Vi skal bruge ca. syv campingvogne til WildCard-ordningen, og derfor efterlyser vi privatpersoner, som vil udleje 4-personers campingvogne med fortelt til os. Vognene skal gerne leveres på sommerstævnets campingplads, da vi ikke har mulighed for selv at hente dem!
Vi kan give et vederlag for udlånet efter nærmere aftale. Kontakt mig på 2281 2113 eller t.w-h@live.dk.
Du må meget gerne give denne meddelelse videre til venner og bekendte, som har en campingvogn, de måske ikke bruger i uge 30.
Vi håber meget, I vil hjælpe med til at klare denne udfordring.
Vi har desuden brug for at samle et lille ’serviceteam’ af handymen, der på stævnet kan hjælpe med opsætning af campingvognene og fortelte og hjælp til evt. problemer med vognene i løbet af ugen. Campingvognene skal opsættes i perioden fra lørdag eftermiddag til søndag middag, inden deltagerne kommer, og de skal pakkes sammen lørdag efter afslutningen på stævnet.
Også om dette kan jeg kontaktes på 2281 2113 eller t.w-h@live.dk.”