Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

En global kirke med ressourcer og behov

20/05/2020

Baptisternes Verdens Alliance, BWA, er en enestående størrelse. Det er en global kirke, der både spænder over menigheder og mennesker, der er velhavende og de, der er ludfattige og specielt udsatte ved kriser, som den verden står i lige nu.
Generalsekretær Elijah Brown, BWA, opfordrer i disse uger baptister verden over til at stå sammen i en pinse-indsamling. Han skriver:
”For 100 år siden stod vores globale baptist-familie sammen om at give den første Baptist World Aid-hjælp til samfund, der led efter den spanske syge-pandemi. Nu 100 år efter spørger jeg igen – baptist brødre og søstre – om at reagere på en global kirke, der lider.
Tænk, hvilke bjerge, Gud kan flytte, hvis hver eneste baptist ud over verden står sammen i tilbedelse, bøn og giver til dem, der har behov.”
Man kan støtte via dette link BaptistWorld.org/pentecost
I denne uge beder vi for de 421 baptistkirker på Madagascar med knapt 10.000 medlemmer. I sidste uge var bønnen for Bangladesh og Nepal, men bedebrevet blev først udsendt efter vores nyhedsbrev. Det her her.
Læs hele denne uges bedebrev fra BWA her.