Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Lise Emming Weber-Hansen finder sig til rette

08/03/2023

Efter sin afrejse til Afrika i starten af februar har Lise været på farten! Det kan man bl.a. læse om i hendes rejsedagbog fra Rwanda på webmediet baptist.dk, hvor hun deler gavmildt ud af sine oplevelser som rejseleder for Kvindenetværkets tur til Rwanda. Vi følger med på en lille del af turen fra lørdag den 18. til tirsdag den 21. februar, hvor vi møder en række kvinder, der langsomt er ved at revolutionere samfundet ved at tage initiativ til forandring og være stærke sammen.
Læs hele historien her. Som noget nyt har vi også lavet en lydudgave af artiklen: Følg linket og start afspilleren i toppen af artiklen.
Nu er der ved at falde ro på Lise, som er kommet til Rubura i Burundi og har fået pakket ud.
Hun har også haft tid til at skrive det første nyhedsbrev, som blev sendt til tidligere modtagere af de udsendtes nyhedsbreve i går. Vil du også modtage Lises nyhedsbreve direkte, kan du skrive det til info@baptistkirken.dk. Hendes nyhedsbrev kan også læses her.
Lise fortæller: ”Torsdag ankommer Jep Emming for at være i Rubura i knapt 10 dage. Han skal blandt andet sammen med lokale kræfter planlægge de første skridt i etablering af vandforsyning til en lille sundhedsklinik i Nyantore ikke så langt fra Rubura.”