Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Sidste nyt: Leder- og medarbejderdage i marts udsættes

08/03/2023

De to planlagte leder- og medarbejderdage i Vaarst og Roskilde den 18. og 25. marts må desværre udsættes. Nye datoer meldes ud, så snart de er fastlagt, og tilmeldte, der allerede har indbetalt deltagergebyr, vil få pengene retur.
Generalsekretær Torben Andersen fortæller: ”Årsagen til udsættelsen er, at vi i weekenden fik et afbud fra en af foredragsholderne, Mads Lindholm, på grund af sygdom. Ledelsen og Ole Lundegaard overvejede alternativt program men konkluderede at udsætte dagene til senere i foråret eller det tidlige efterår, da vi så vidt muligt ønsker at fastholde det oprindelige program med Mads Lindholm og Ole Lundegaard som oplægsholdere. Emnet: ”Fremtidens præster og menighedsledere – hvordan sikrer vi en positiv trivsel og udvikling?” vil helt sikkert være lige så aktuelt og naturligt indgå i den revitaliseringsproces, som er undervejs i Baptistkirken i Danmark.”