Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Månedens indsamling - Internt fordrevne i Myanmar

13/01/2021

Trods politiske og økonomiske fremskridt i Myanmar de senere år, er der stadig områder, hvor der ikke er fred, og hvor befolkningen enten må forlade deres hjem, eller de kan efter mange år stadig ikke vende tilbage. Det gælder bl.a. Kachin-staten, hvor der indimellem er kampe mellem oprørsgrupper og regeringssoldater, og hvor mange mennesker lever i lejre, fordrevne fra deres hjem.
I samarbejde med Myanmar Baptist Convention og den lokale Kachin Baptist Convention støtter vi et projekt, der hjælper med uddannelsesmaterialer, fx sportsudstyr, og biblioteker på de ofte interimistiske skoler i lejrene. Det er altafgørende, at børnene i lejrene får undervisning, så de er rustet til livet, når de kan vende tilbage til deres hjemegn.
Alle menigheder opfordres til at indsamle en kollekt til projektet. Private kan også bidrage ved at indbetale en gave på konto 3201 10042879 eller Mobile Pay 911 118 mrk. IM-tema 7.