Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 1. november 2017

Om Hybrid, GLS-videoer, stemmeberettigede og bogbestillinger.

Kære menigheder

Hybrid udsat til marts 2018

Du kan stadig nå det, hvis du er menighedsleder og har set potentialet i en eller flere af de unge ledere i din kirke. Hybrid er et tværkirkeligt ledertrænings-forløb på Sjælland, som skulle have haft sin første samling lige straks, men den er udsat til marts 2018. Det skyldes, at der ”kun” var 11 tilmeldte, særdeles kvalificerede, unge ledere til det to-årige forløb. De satser på min. 16 deltagere. Nu bliver forløbet så kun halvandet år – men det betyder også, at du stadig har chancen – og at du skal benytte dig af den! Find meget gerne en, helst to unge ledere fra menigheden, som du kan udfordre til at deltage i forløbet. Læs mere på Facebook Hybrid, en uddannelse, der kobler discipelskab og ledelse. Eller se reklamen her.
BaptistKirken yder et tilskud på 750 kr. pr. deltager. BBU yder også tilskud, hvis vedkommende er medlem af BBU.

BaptistKirken kan give dig adgang til GLS-videoer

Der var mindst 30 baptister til GLS, Global Leadership Summit i weekenden i København. Tvillingekonferencen i Aarhus finder sted den kommende fredag og lørdag, og også her deltager en del baptister. Hvis I ikke er kommet afsted til konferencen, der i år sætter dansk deltagerrekord, eller bare gerne vil gense nogle af de fremragende oplæg på video, kan I kontakte Sekretariatet og få koden til materialet på nettet. BaptistKirken er på vegne af alle menighederne medlem af Willow Creek og kan derfor give adgang til disse mange, gode undervisninger af høj kvalitet.

Stemmeberettigede og tilmelding til landskonference 2

Husk at tilmelde menighedens repræsentanter til LK2 – senest d. 12. november!
Og send de stemmeberettigedes navne til mig på info@baptistkirken.dk også senest d. 12.
Mangler du et af de udsendte dokumenter, kan du finde alle tidligere forsendelser på hjemmesiden i Værktøjskassen under Dokumenter/Forsendelser.

Bogbestillinger til levering på LK2

Der er stor interesse for Teologisk Forums nye bog ’Anabaptist’. Bestillinger kan sendes til info@baptistkirken.dk, og så kan bøgerne portofrit afhentes til LK2!
Bestil også bogen til nye medlemmer, ’Liv i Fællesskab’, og barnevelsignelsesbogen ’Til dig fra din kirke’, hvis jeres beholdning skal suppleres uden portoudgift.
Bestillingsfrist 9. november!

 

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen