Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 8. november 2017

Kære menigheder

LK2

Sidste frist for tilmelding til landskonference 2 i Vejle d. 18. november er på søndag d. 12. Husk også at sende navne på repræsentanter til info@baptistkirken.dk. Se tidligere forsendelser for dagsorden og yderligere oplysninger.

Ny EU-persondataforordning

Jeg minder om mgh.forsendelsen fra 4. oktober, hvor vi skrev om den nye persondataforordning og hvad, I som menighed skal gøre i den forbindelse.
Husk at ISOBRO arrangerer nogle kursusaftner i samarbejde med FrikirkeNet i hhv. København, Kolding og Aalborg og i Nexø i januar, om forordningen, der er målrettet menigheder. Deltager I i dem, bliver I vejledt i, hvad I skal gøre for at opfylde de nye krav.
Vi har ikke mulighed for at holde yderligere kurser, os vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er for jer at handle på dette og sørge for at få styr på jeres data. Derfor – send fx jeres leder/præst, administrator/sekretær, it-ansvarlig, børnekirkeleder med til kursusaftnerne, som I kan læse mere om i vedhæftede fil.
Der er tilmeldingsfrist 11. november.

Læs også dagens nyhedsbrev

I denne uge kan du bl.a. læse om vores arbejde i Burundi, en kirkeplanterkonference og to bøger.
Får du det ikke direkte i indbakken, kan du tilmelde dig under ’Nyheder’ på hjemmesiden eller finde nyhedsbrevene her.

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen


Downloads

Downloads