Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 15. marts

Kære menigheder
Hermed lidt om valg, sundhedssikring, indsendelse af rettelser samt om årsberetninger til arkivet.

Formands- og ledelsesvalg
Som vi skrev 22. februar, har Bent Hylleberg besluttet, at han stopper som formand for BaptistKirken til sommer. Da har han været formand i fire år. Der skal derfor findes en ny formand, og det er menighedernes ansvar at finde og indstille formandskandidater. De to øvrige ledelsesmedlemmer, der er på valg, Vibeke Dalsgaard og Lotte Holm Boeriis, modtager genvalg, såfremt der er menigheder, der opstiller dem.

Aftale omkring sundhedssikring
Igennem nogle år har der jævnligt været henvendelser til Personaleudvalget (PU) om at undersøge muligheden for at koble en løsning omkring sundhedssikring til vores gældende pensionsaftale. Ønsket blev nævnt igen over for PU på Prædikantmødet i 2016. I løbet af det seneste halve års tid har PU været i dialog med vores pensionsmægler omkring dette med det resultat, at vi aktuelt er ved at lægge sidste hånd på en aftale med Nordea Liv & Pension og Dansk Sundhedssikring. Målet er at tilbyde en sundhedssikring med gode vilkår og priser, som kan træde i kraft pr. 1. maj 2017. Aftalen er, at der bliver tale om en obligatorisk ordning koblet på de nuværende pensionsaftaler dog med indbygget fleksibilitet, således at man i særlige tilfælde kan tiltræde en såkaldt afkaldserklæring, hvis man fx har en tilsvarende ordning i et andet ansættelsesforhold eller via sin ægtefælle. Samtidig har medarbejderen mulighed for at betale den direkte præmie på sundhedssikringen, således at der ikke spises af pensionsopsparingen. Ordningen gælder for de grupper af ansatte i menighederne, DBS, BBU og KIT, som er omfattet af BaptistKirkens pensionsaftale. Der bliver senere taget direkte kontakt til de berørte medarbejdere.

SKYND DIG!
… hvis du endnu ikke har indsendt rettelser til adresselisten i håndbogen – eller ændringer i antal ønskede håndbøger eller modtageradresse. Der var frist i mandags!

Mere om årsberetninger
Tak for de mange årsberetninger, vi allerede har fået. Har du endnu ikke sendt de fire eksemplarer af din menigheds årsberetning til Lærdalsgade så tag dem med til Lederkonferencen, hvor de kan afleveres til Ulla Holm.

Husk også at arkivet i Tølløse, ved de nye arkivarer Margith og Aage Sprotte, skal have et eksemplar af jeres årsberetningen.

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen