Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 15. september 2021

Kære menigheder

Tilmelding til regionalt møde

Der er som tidligere oplyst planlagt fire regionale møder rundt i baptist-land, og det første finder sted næste torsdag den 23. september i Vaarst i Østhimmerland. Programmet er kl. 17-21.15.
Programmet er alsidigt. Dels vil Teologisk Forum lede en samtale om kernepunkter i troslivet hos baptister i Danmark. Dels vil Jan Kornholt, menighedskonsulent i BaptistKirken, komme med et oplæg om menighedsliv og -udvikling, og det bliver der også anledning til at tale om. Endelig vil generalsekretær Torben Andersen fortælle nyt fra BaptistKirken, bl.a. omkring Fælleserklæringen og hvordan vi kan blive bedre til at dele inspiration og erfaringer på tværs af menighederne.
Tilmelding til spisningen i Vaarst skal ske til info@baptistkirken.dk senest i morgen, torsdag d. 16. september. Meget gerne menighedsvis.
De næste møder er i Sæsing den 7. oktober, i Korskirken i Herlev den 5. november og i Brande den 11. november. Der er desuden et regionalt møde i Aarhus den 9. oktober. Det er primært rettet mod migrantmenighederne. Der er tilmelding på info@baptistkirken.dk til alle møder en uge før, de finder sted.

Læs også dagens nyhedsbrev – bl.a. om Teologisk Forum.

Mange hilsner
Gitte Elleby