Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 19. juni 2019

Om dagsorden til LK1, ledelsesvalg, navne, stemmesedler, bøger og gudstjenestetider

Kære menigheder

Dagsorden til Landskonference 1, 22. juli 2019 i Lindenborg

Mandag d. 22. juli afholdes Landskonference 1, også kaldet LK1. Vi starter kl. 9.30 med minde- og nadvergudstjeneste og slutter kl. 17.00.
Hermed udsendes den endelige dagsorden samt de fire dokumenter, der henvises til i dagsordenen.
Til Landskonferencen kan hver menighed sende tre repræsentanter med stemmeret og hver landsorganisation har to stemmer. Navne på stemmeberettigede sendes til Sekretariatet senest 1. juli.
Alle er velkomne til at deltage i Landskonferencen, der foregår i den store hal på Efterskolen Lindenborg.

Valg til BaptistKirkens ledelse

På Landskonference 2 i Vejle i november 2018 vedtog vi første gang, at BaptistKirkens ledelse udvides fra fem til syv medlemmer.
Udvidelsen skal vedtages anden gang ved Landskonference 1 på Lindenborg 22. juli for at få gyldighed.
Ved udløb af fristen for opstilling af kandidater var Per Beck opstillet til formandsvalget og Torben Andersen og Lotte Holm Boeriis opstillet til ledelsen. Der mangler altså stadig opstilling af mindst to kandidater, hvis udvidelsen skal realiseres.
I henhold til forretningsordenen kan der undtagelsesvis opstilles kandidater frem til valget på LK1. Vi håber, det vil være muligt, at der fra menighederne opstilles yderligere kandidater til ledelsesvalget, og beder om, at navne sendes til Sekretariatet på info@baptistkirken.dk senest tirsdag 16. juli, så forslag kan udsendes til menighederne 17. juli.

Navne til sommerstævnet

Som nævnt ovenfor, skal navne på stemmeberettigede til Landskonference 1 (to fra hver organisation og tre fra hver menighed) sendes til Sekretariatet på info@baptistkirken.dk senest 1. juli.
Ligeledes skal navne på døbte, optagede (husk kun ’nye baptister’!) og døde medlemmer i menighederne indsendes senest 1. juli.
Vi starter med minde- og nadvergudstjenesten mandag 22. juli kl. 9.30, så evt. navne, der kommer til efter 1. juli indsendes så hurtigt som muligt, og jeg vil forsøge at nå at få dem med.

Stemmesedler til LK1

Stævneinformationen har åbent til kl. 21.00 på ankomstdagen d. 21. juli, og alle, der har mulighed for det, bedes afhente stemmesedler hos mig i løbet af søndagen. De, der først kommer mandag morgen, får udleveret stemmesedler hos mig i hallen mellem kl. 8.45 og 9.20.

Bøger til levering på stævnet

Mangler I eksemplarer af ’lille Katekismus’, bogen til nye medlemmer ’Liv i fællesskab’, barnevelsignelsesbogen ’Til dig fra din kirke’, eller dåbsbogen ’Perspektiver på den kristne dåb’ kan de bestilles til levering på stævnet, ligesom bøgerne ’Anabaptist!’ og ’Kun nåde’ kan bestilles, så I sparer portoen.

Gudstjenestetider

Til næste uge mangler jeg gudstjenestetider fra mange menigheder til gudstjenestelisterne på hjemmesiden og i nyhedsbrevet. I de næste måneder bliver nyhedsbreve ikke udsendt hver uge, så send gerne allerede nu tider for både juli og august – tak!

Læs også dagens nyhedsbrev, bl.a. med nyt fra sommerstævnet.

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen


Downloads

Downloads