Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Ekstraordinær menighedsforsendelse 7. juli 2019

Om forhandling om ny generalsekretær, pølsevogn på stævnet og en fællestur til BWAs verdenskongres i Rio de Janeiro i 2020

Forhandling om ny generalsekretær

BaptistKirkens formand Per Beck meddeler:
Efter henvendelse fra BaptistKirkens ledelse har Hjørring Baptistkirke på et ekstraordinært menighedsmøde onsdag den 3. juli 2019 godkendt, at der forhandles med BaptistKirkens ledelse om, at Torben Andersen ansættes som generalsekretær på deltid foreløbig for en to-årig periode fra 1.10.2019.
Torben Andersen vil således betjene Hjørring Baptistkirke på deltid og varetage generalsekretærposten på deltid.
Den endelige opgavefordeling for generalsekretæren udformes under hensyntagen til, at vi som tidligere omtalt har bedt Lone Møller-Hansen fortsat varetage de kommunikationsopgaver, der hidtil har været en del af generalsekretærens opgavebeskrivelse.
Vi er meget glade for, at Torben har sagt ja til at varetage tjenesten fra 1.10, og at Hjørring Baptistkirke meget positivt har godkendt, at der laves aftaler på dette grundlag.
Når Torben Andersen påbegynder tjenesten som generalsekretær, vil han – hvis genvalgt til ledelsen til sommer – udtræde som valgt medlem af ledelsen. Herefter indtræder førstesuppleanten. Imidlertid er der p.t. ikke opstillet kandidater, så der kan vælges suppleanter til den nuværende ledelse eller kandidater så ledelsen kan udvides som besluttet første gang på LK2 i 2018.
Som tidligere skrevet kan menighederne fortsat opstille kandidater ekstraordinært. Vi beder om, at yderligere kandidater meddeles Sekretariatet senest tirsdag den 16/7, så indstillinger kan meddeles i menighedsforsendelsen onsdag den 17/7.

 

I dagens ekstraordinære nyhedsbrev er der også information om, at der alligevel kommer en pølsevogn på stævnet – og om en arrangeret fællestur til BWAs verdenskongres i Rio de Janeiro næste år.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen