Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 24. januar 2018

Om håndbog - bestilling, statistikker, adresserettelser og samtykkeerklæringer.

Kære menigheder

Håndbog 2018

Nu er det tid for at indsende materiale til BaptistKirkens Håndbog 2018. Jeg vedhæfter brev fra Torsten Wendel-Hansen om bestilling mm. samt statistikskemaer for medlemmer og økonomi, som skal udfyldes og returneres til Torsten senest 5. marts.

Desuden skal I indsende rettelser til håndbogens adresseliste senest 12. marts, som I plejer at gøre. Kopier jeres oplysninger fra den vedhæftede liste og marker alle ændringer. (Listen bliver ikke lagt i Værktøjskassen på hjemmesiden sammen med den øvrige forsendelse!)

Samtykkeerklæringer

En ny opgave i forbindelse med adresselisten er, at vi skal have samtykke fra de personer, der skal stå i listen – pga. den kommende EU-persondataforordning.

Derfor skal alle, I ønsker skal stå på listen, underskrive en samtykkeerklæring, der giver jer tilladelse til at sende oplysningerne til os og os tilladelse til at trykke dem i håndbogen. Erklæringerne kan enten sendes hertil med alm. post eller skannes og sendes sammen med navnene på info@baptistkirken.dk.

Vær opmærksom på, at erklæringerne skal tilrettes til den enkelte menighed (det, der er markeret med gult) og at der er en speciel erklæring til præst og menighedsrådsformand/kontaktperson, som også står på www.baptistkirken.dk under menighedens kontaktoplysninger.

Da det er første gang, vi indhenter disse samtykkeerklæringer, skal alle på jeres liste underskrive. Næste år er det kun evt. nye på listen.

Er der tvivlsspørgsmål vedr. erklæringerne, så ring eller skriv!

Modtagere af menighedsforsendelserne

Tak for de mange svar, jeg allerede har fået på, hvem I ønsker skal modtage disse forsendelser. Jeg har tilrettet efter svarene og ser frem til senest 30. januar at modtage besked på info@baptistkirken.dk fra de sidste menigheder om, hvem der skal modtage for jer. I skal skrive navn og mailadresse på én hovedmodtager og op til tre øvrige modtagere.

 

Mange hilsner

Gitte Elleby Jørgensen


Downloads

Downloads