Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 3. januar 2018

Ledelsens nytårshilsen samt noget om kollektplan og mærkedage.

Kære menigheder

Nytårshilsen fra BaptistKirkens ledelse

Hilsenen kan læses her.

Kollektplan 2018

I lighed med tidligere år bliver der udarbejdet en kollektplan med forslag til formålsbestemte kollekter hver måned. Planen forventes udsendt i næste uge, men som det kan læses i dagens nyhedsbrev er månedens indsamling i januar måned til Menigheder og mennesker i mission i Danmark. Det er et projekt, som støtter menighederne i at finde deres specifikke mission, og det sker gennem tre tilbud: Innovative kirker, hvor menigheder hjælpes til at finde deres potentiale og relevans i forhold til lokalsamfundet. Lederskolen, hvor primært unge uddannes til at blive nutidens og fremtidens ledere i menighederne. Og Katapult, som leder grupper gennem et-årige forløb med henblik på at skabe nye trosfællesskaber. Vi håber, at mange menigheder vil støtte formålet! De indsamlede kollekter overføres til BaptistKirkens konto: 3201 3201182417.

Personalia til Sekretariatet

Vi kan ikke nå at holde os opdateret med alle mærkedage, og derfor har vi brug for menighedernes hjælp til at kunne sende hilsner til forskellige mærkedage og dødsfald.
Send besked til Sekretariatet:
– når der blandt medlemmerne er personer, der er ansat i menighederne, eller som er overgået direkte fra ansættelse til efterløn/pension, som fylder 70 – 75 – 80 – 85 år osv., eller som har sølv- eller guldbryllup
– når ansatte pensioneres eller overgår til efterløn
– ved dødsfald blandt ansatte, eller tidligere ansatte, som er overgået direkte fra ansættelse til efterløn/pension, samt ægtefæller/enker/enkemænd til førnævnte.
– når menigheder fejrer 75 – 100 – 125 – 150 osv. års jubilæum

 

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen


Downloads

Downloads