Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 27. oktober 2021

Om kassererkurser for især migrantmenigheder, bogbestillinger og SHIP-forløb for teenagere.

Kære menigheder

Kassererkurserne i november måned

Torsten Wendel-Hansen, formand for BaptistKirkens Integrationsudvalg, skriver:

“Mange har efterspurgt kurserne, men ikke mange har tilmeldt sig!

Til kurset i Aalborg på adressen: A2 Riihimækivej 6, 9200 Aalborg den 6. november 2021 har jeg kun fået et par tilmeldinger. Vi gør opmærksom på, at sidste dato for tilmelding er den 31. okt. 2021 til mig på 2281 2113 eller t.w-h@live.dk. Med hensyn til det praktiske henvises til menighedsforsendelsen af 6. oktober 2021, og programmet vedhæftes også denne menighedsforsendelse. Jeg gør opmærksom på, at ikke mindst registrering af medlemsbidrag gennemgås, idet en del af vores migrantmenigheder er blevet indkaldt i stikprøvekontrol af SKAT, og der er konstateret en del fejl i forbindelse med registrering og indberetning af medlemsbidragene. Dette og meget andet vil blive behandlet og gennemgået på kurserne.

Til kurset den 27. november i Ringe er der indtil videre også kun få tilmeldinger – og også til dette kursus må I meget gerne tilmelde jer så hurtigt som muligt – her er sidste frist den 20. november. Tilmelding skal også vedr. dette kursus ske til mig på 2281 2113 eller t.w-h@live.dk.”

 

Skal I have bøger med hjem fra landskonferencen?

Sidste frist for bestilling af bøger, I kan få leveret på landskonferencen, så I slipper for portoudgiften, er i morgen torsdag. Bestil bøger på info@baptistkirken.dk, fx ’Dansk baptistme og tysk nazisme’ eller ’Liv i fællesskab’.

 

Weekends for 13-17-årige

Har I i menigheden 13-17-årige, er der et godt tilbud til dem fra BBU, Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund. Det drejer sig om tre weekend-kurser frem til april 2022, det første er 5.-7. november. Kurserne kaldes SHIP (See, He Is Perfect) og tilrettelægges sammen med MBU, Missionsforbundets Børn og Unge. De afholdes rundt i landet. Læs mere i den medsendte indbydelse.

 

Læs også i dagens nyhedsbrev bl.a. om tilmelding til de regionale møder i Herlev 5. november og i Brande 11. november og indsættelse af ny præst i Købnerkirken.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads