Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 3. november 2021

Om projektfolder 2022 og billeder til håndbog 2022.

Kære menigheder

Projekter 2022

Folderen med vores fælles indsamlingsprojekter i 2022 blev uddelt på Landskonference 2 i lørdags og er også vedhæftet denne forsendelse. Efter ønske fra LK2 er folderen opdateret med indsamlingsmål på de enkelte projekter. Folderen kan også findes på www.baptstkirken.dk. Alle menigheder opfordres til at støtte et eller flere af vores fælles projekter!

Billeder fra menighedernes liv til håndbog 2022

Flere menigheder har sendt billeder til mig fra deres sommerarrangementer. Vi håber dog, at endnu flere vil sende billeder fra livet i deres menighed i 2021, som vi kan bruge i Baptisternes Håndbog 2022. Send dem til info@baptistkirken.dk – eller del en mappe med mig, jeg kan hente dem i.

 

Læs også i dagens nyhedsbrev bl.a. om LK2, bombardementer i Chin Staten, en bortførelse og en containerforsendelse til Burundi.

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads