Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 13. oktober 2021

Kære menigheder

Husk tilmelding til landskonference 2

Som tidligere oplyst holdes landskonference 2 den 30. oktober kl. 10.00 -16.00 (kaffe fra kl. 9.30) på Pejsegården, Søndergade 112, 8740 Brædstrup. Program, dagsorden og yderligere oplysninger kan findes her. Sidste frist for tilmelding er søndag d. 24. oktober. Tilmelding foretages via dette link.

Husk også at sende navne på jeres repræsentanter til LK2 til info@baptistkirken.dk. Menighederne kan sende tre og organisationerne to hver.

Og bestil bøger på info@baptistkirken.dk, fx ’Dansk baptistme og tysk nazisme’ eller ’Liv i fællesskab’, så vi ved, hvor mange bøger vi skal medbringe.

 

Folkekirkens Migrantsamarbejde

Folkekirkens Mellemkirkelige Råd havde i foråret en webinar-række for præster og ledere, hvor dansk kirkeliv blev præsenteret for migrantmenigheder i Danmark. Nu vendes bøtten og migrantmenighederne fortæller i en ny webinar-række om dansk kirkeliv set fra et internationalt perspektiv. Læs mere her.

 

Læs også i dagens nyhedsbrev bl.a. om det regionale møde i Sæsing i torsdags og en SCMT-konference i Aarhus d. 28. oktober for både præstestuderende og andre om bibelens plads i menighedslivet anno 2021.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby