Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 17. november 2021

Om forsikringer

Kære menigheder

Vedr. menighedens forsikringer

Hermed en besked fra Torsten Wendel-Hansen:
”Vi i Integrationsudvalget har gennem en periode haft flere forespørgsler fra vores migrantmenigheder angående forsikringer. Da vi i BaptistKirken ikke umiddelbart har kontakt til noget bestemt forsikringsselskab, gik jeg i ”frikirkelandskabet” på jagt efter en løsning. Jeg har fundet ud af, at De Frie Forsikringsmæglere er benyttet af flere frikirker og deres efterskoler, højskoler og institutioner.

Jeg tog derfor kontakt til selskabet, og efter et par møder er der kommet en brochure ud af det (med udtalelser fra en frikirkepræst, hvis kirke har erfaringer med selskabet). En pdf-fil med brochuren er vedhæftet menighedsforsendelsen.

Alle BaptistKirkens medlemsmenigheder er velkomne til at kontakte selskabet for gennemgang af bestående forsikringer eller tegning af nye.”

Der er desuden vedhæftet en udtalelse fra selskabet angående deres virke.

 

Læs også dagens nyhedsbrev.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads